Przyjazd

07
paź 2022

Wyjazd

08
paź 2022

Polityka RODO

Informacja administratora danych osobowych
 
W związku z usługami świadczonymi przez podmiot i pozyskiwaniem danych osobowym, zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej również „RODO”), uprzejmie informujemy, że administratorem Państwa danych osobowych jest: INX Metropolis Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, ul. Starowiślna 91, kod pocztowy: 31 – 052 Kraków, ponadto informujemy że:
  1. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu kontaktu w zakresie przesłanego przez Państwa zapytania, a także realizacji prawnie uzasadnionego interesu administratora, polegającego na wykonywaniu przez administratora marketingu bezpośredniego, w zakresie udzielonej zgody.
  2. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane podmiotom trzecim oraz nie będą przekazywane do państw trzecich lub organizacji międzynarodowej.
  3. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez czas konieczny do udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie, a po tym do czasu cofnięcia zgody na przekazywanie informacji marketingowych.
  4. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia, przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 
  5. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,  gdy uznają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa. 
  6. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, niemniej jednak warunkuje możliwość wykonania usług w tym zakresie. 
  7. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą podlegały profilowaniu. 
 
INX Design Hotel
newsletter

Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez INX Metropolis sp. z o.o., Starowiślna 91, 31-052, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Pliki cookies niezbędne do funkcjonowania strony

Pliki cookies niezbędne do działania usług dostępnych na stronie internetowej, umożliwiające przeglądanie ofert, dokonywanie rezerwacji, wspierające mechanizmy bezpieczeństwa m.in: uwierzytelnianie użytkowników i wykrywanie nadużyć.

Pliki cookies analityczne

Pliki cookies umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania przez użytkownika ze strony internetowej w celu optymalizacji jej funkcjonowania, oraz dostosowania do oczekiwań użytkownika,

Pliki cookies marketingowe

Pliki cookies umożliwiające wyświetlanie użytkownikowi treści marketingowych dostosowanych do jego preferencji, oraz kierowanie do niego powiadomień o ofertach marketingowych odpowiadających jego zainteresowaniom, obejmujących informacje dotyczące produktów i usług administratora strony i podmiotów trzecich.

Twoje preferencje nie zostały jeszcze zapisane